2009 01 havi archívum

Mondd meg Te! Avagy a 14.30-as előadás…

2009 01 28

Mivel mi nem a konferenciabizniszből élünk, ezért 2009-ben is csak 1 konferenciát szervezünk, ezzel garantálva az igen ütős tartalmat!
Amíg a tavalyi Webáruház Sikerszeminárium nagyjából a webáruház alapokról szólt, az idei ennél jóval gyakorlatiasabb, kötetlenebb, és aktuálisabb lesz!

A program is hamarosan teljesen összeáll, de a 14.30-as előadás “biankó” előadás lesz, aminek a témáját ti döntitek el, itt a blogon! (more…)

Mennyit ér a piacon az internetes üzletünk?

2009 01 25

Az egyik saját tulajdonú projectünk (Luxusturi.hu-Luxus férfi ingek másodkézből) elnyerte “Az Év Áruháza 2008″ megtisztelő címet. Azért írom, hogy megtisztelő, mert a Webáruház Info által bonyolított egész éves szavazáson nem egy szakmai zsűri, hanem a közönség, a vevők szavazhattak.

Ezt a tényt többen is kiszagolták, és megkerestek azzal, hogy ők bizony megvennék a vállalkozást..
(more…)

Milyen webáruházat nyissunk?

2009 01 07

Milyen témájú webáruházból lehet 2009-ben
komoly jövedelmeket keresni?

Véleményem szerint gyakorlatilag bármilyennel, ha azt profin csináljuk!

Az internetes kereskedelemben nagyon kevés olyan ágazat van, amire rávágnánk, hogy “telített” az a piac már jobbnál jobb webáruházakkal!
Hangsúlyozom, hogy aki a hobbijával szeretne foglalkozni a webáruházában, és a “..szupi ha még pénz is jön belőle” csoportba tartozik, annak nemigen szól ez a cikk.

(more…)